Bara jag

Frustrerande sen baby

Detta blir en kort uppdatering, och det beroende på att det inte finns så mycket att säga. Planerat födelsedatum var den 15:e Oktober, den 15:e kom och gick. I skrivande stund är det den 21:a Oktober och ingen baby har kommit ännu.

Frun bälgar i sig hallonbladsté i förhoppningen att något ska sätta igång men vi är båda skeptiska till detta.

På Måndag ska hon göra en så kallad hinnsvepning (Googla det för sömnproblem). När hon gjorde hinnsvepning med våran 9:åring så startade förlossningen bara ett par timmar efter ingreppet. Därför är jag ganska inställd på att tillökningen kommer på måndag kväll, hoppas hoppas.

Nu börjar vi bli trötta på graviditeten, både jag och frun, men mest hon. Hon mår inte bra, har ont varje dag och sover nästan inget på nätterna. Jag har varit spänd hela veckan, gått och väntat på att hon ska ringa och säga att värkarna har satt igång. Som fotnot ska även nämnas att jag fr.o.m denna veckan gett upp nikotin så mina nerver är inte att leka med.

Sammanfattningen blir att veckan har varit ganska jobbig. Men, den som väntar på något gott…

Komsi komsi nu babyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *