Bara jag, Föräldrarskap

Livet i babybubblan

Vart skall jag börja?

Det var ett tag sedan jag skrev. Det har inte gått, inte funnits någon tid.

Den första tiden med bebis har verkligen varit superhärlig.  jag hade tänkt bara ganska produktiv under de 10 dagarna jag var ledig efter förlossningen. Jag insåg dock snabbt att detta var ett ouppnåeligt mål. nu har vi istället spenderat hela tiden med att lära känna våra nya dotter.

Dagarna efter förlossningen var ganska intensiva då Vi var tvungna att åka tillbaka till sjukhuset flera gånger för rutinkontroller. Leah kom på måndagen, tisdag och onsdag var vi på sjukhuset, torsdag var barnmorskan hemma hos oss på hembesök och fredagen fick vi för oss själva. Sedan kom släkten på besök.

på lördagen var min pappa med fru och min syster här och hälsade på. På söndagen var det dags för fruns sida av familjen och på måndagen kom min mamma och mormor från Stockholm. Man kan verkligen säga att första veckan flög förbi.

Andra veckan var lugn. Vi njöt av lugnet, ville inte göra annat än att mysa.

Nu har jag redan hunnit jobba i två veckor, jag önskar att jag kunde vart hemma längre och önskar att jag hade mer tid med min dotter. Nu är det dock så att jag håller på och jobbar stenhårt för att kunna vara hemma på heltid i framtiden, för att kunna uppnå detta så befinner jag mig dock nu i en situation där jag har 2 jobb och ett antal projekt utöver dessa som stjäl min tid. Nu jobbar jag närmare 60 timmar i veckan. Bloggen har därför fallit bort lite. Jag har dock inga planer på att ge upp bloggandet utan ska göra mitt yttersta för att avsätta mer tid till detta projekt. Jag ska försöka piska mig till att uppdatera här åtminstone en gång i veckan.

Fotnot.

Leah har senaste veckan blivit mer vaken, det är fantastiskt att se att hon känner igen oss, det är dock inte så gulligt att hon BARA är lugn och trygg när man bär på henne. Så fort man sätter ner henne så gallskriker hon som en stucken gris. Så kan det vara, det sagolika föräldrarlivet, det kan ge påsar under ögonen.

Fotnot två.

Jag bakade bullar idag för första gången, alldeles själv. De blev svingoda. jag har blivit en bullpappa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *